Zaterdag 9 februari – ruilmiddag

Zaterdag 9 februari vanaf 14 uur: Oerrrrrgezellige ruil- en spelletjesmiddag uit de oertijd!

 

Hoe deden ze dat vroeger toch, toen er nog geen geld was? Ruilen!

 

Heb je iets wat je zelf niet meer gebruikt en waarmee je graag iemand anders blij zou willen maken? Wellichtzijn er andere mensen met boeken, kleding, of andere spullen die jij graag zou willen hebben. Er zijn twee officieële ruilmomentenen: één om half drie, en één om vier uur. Maar tussendoor mag je natuurlijk ook ruilen, omdat iemand anders voor je neus die gewilde accessoire voor je neus wegkaapt. Om pruillipjes te voorkomen: de weggeefhoek is ook de hele middag open!

 

En… Wat deden mensen in de oertijd toen er nog geen TV bestond?

 

Voor mensen die niet van ruilen houden, er zijn ook een paar spelletjes aanwezig. Ben je zelf fan van een bepaald spel? Neem het dan mee! Ook als je andere kwaliteiten uit de oertijd hebt mag je die natuurlijk meenemen!

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in buurt, duurzaamheid, ruimte. Bookmark de permalink.