Hulp bij bezwaar tegen huurverhoging op open dag voor woongroepen

In het derde weekend van mei bieden we hulp aan onze buren bij het maken van bezwaar tegen de huurverhoging van juli 2015. Net als zij huren we onze woningen van woningstichting Rochdale. Bij tientallen woningen in de buurt liggen de huurprijzen van de sociale huurwoningen nu al flink boven de huurtoeslaggrens van 710 euro. De huur is te duur geworden waardoor bewoners in de problemen kunnen komen.

We organiseren op zaterdag 16 mei een bijeenkomst samen met bewonerscommissie Rohstein in onze buurtwoonkamer op de Barkasstraat 7A. De bijeenkomst duurt van 13:00 en 16:00

Deze bijeenkomst vindt plaats in het kader van de internationale open dagen voor woongroepen Meer weten over gemeenschappelijk wonen, samenhuizen, habitat groupé en l’habitat participatif? Tussen 14 en 17 mei openen vele woongemeenschappen in Nederland, Belgie, Belgie en Frankrijk hun deuren.

 

 

Dit bericht is geplaatst in huren, solidariteit. Bookmark de permalink.