Zondag 3 juni Sounds like Soup

Het is weer tijd voor soep en muziek op zondag 3 juni.

Weet je nog  een leuke muzikant of ben je er een? Stuur vooral een mail, we zijn altijd opzoek naar muzikanten die het leuk vinden om te komen spelen, iets uit te proberen, te jammen etc. Het is laagdrempelig maar zeer gezellig en inspirerend!

We beginnen om 16.oo tot ongeveer 19.00

Let op! We beginnen bij hoge uitzondering deze keer een uurtje later en gaan wat langer door. (Normaal is het dus van 15.00 tot 18.00)

Er spelen o.a.:

  • Lotta Sophie met gastmuzikant. Lotta Sophie schrijft haar eigen nummers en werkt op dit moment aan een eerste plaat. Ze komt speciaal voor ons een aantal nieuwe nummers op het publiek uitproberen;
  • Engelstalige en Roemeense liedjes gezongen en gespeeld door Gabi.

Dit bericht is geplaatst in buurt, cultuur, ruimte. Bookmark de permalink.